Известие

Collapse
No announcement yet.

Залепване на тапицария на тавана-страшно е

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Залепване на тапицария на тавана-страшно е

здравеите!кои беше казал че да си залепиш тавана е лесно???вече 1 час ми се прожулиха пръстите и се4га малко почивка с какво е лепен тоя таван-до половината съм стигнал с разлепванети и направо почнах да се плаша!!!така аз до тук сум стигнал-връщане назад няма-молбата ми е някои знае лис какво се лепи плата за горното по твърдото на тавана и тва твърдото за тавана на купето-силикон ли с какво?гледам че твърдото е с нещо черно лепено за купето?много грозно седеше така провиснал и реших да го оправя но...........ми се взе акъла-тапицеря с право искаше стотачка ама нали сме скрънзи все ние да бараме !кайете ми с какво да го залепя след като го сваля(ако го сваля де )моля за съвет!БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО
    155 1.7ts... 146 1.9jtd...155 Q4...156 1.9jtd Q4
    Powered by ...
    sigpic

брей колеги кво ви става днес?нито един отговор?аиде поразмърдаите се де-кората ми е долу и се 4удя кво да я правя ,никои ли не е сменял тапицерия на таван?
    Powered by ...
    sigpic

Comment

Пуснато на: Вто Дек 20, 2005 6:35 pm

Пуснато на: Нед Дек 18, 2005 8:09 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

какво направих аз - миналата седмица го свалих, вчера купих готин плат 2х3 и 3 туби силикон , днес го залепих и тази нощ ще изсъхне. като за човек, който за пръв път прави такива неща, мисля, че се справих перфектно, защото не си намирам грешки/ надявам се да не падне скоро

добре колега но плата е тип сандвич=плат,гъба и пак плат!!!ако си залепил само плата за губата колко 6те изкара докато се нарони и пак пропадне?не че нещо но и моя таван е долу и се 4удя дали да залепя плата за гъбата или да го нося на тапицер с негов плат?интересно ми е какъв е ефекта от твоето лепене 6тото докато го сваля ми се взе огъня а и ако твоя метод не е удачен заслужава ли си тая мъка пак да се повтори след 2 месеца?М/у другото темата е много интересна и се надявам някои с по голям опит да сподели,пук откъде да знаеш=някои алфа маниак може да е и тапицер !!!аиде хора размурдаите се-знам че на много от вас са им пропаднали таваните след пране така че нека развием темата която ще е в помощ на много хора!благодаря за вниманието
      Powered by ...
      sigpic

Comment

Колега, плата се лепи с хелметекс, на един авер BMW-то така го направихме, само че става бавно и майсторихме разни щипки и приспособления за да притиснем плата към кората.
        Успех!
        Mitsubishi Outlander
        Mitsubishi Space Star
        Daihatsu Terios

Comment

здравейте!вчера след доста врътня си качих тавана!сега ще споделя как го оправих ако някои иска да си сменя тавана да знае поне за какво става на въпрос !значи след голяма борба отлепих тавана от купето(беше залепен много яко)изкарах го от багажника(от там става само)отлепих стария плат.с финна шкурка изчистих донапрена,купих хелметекс,ц200 и нов плат(обикновен сив)и запретнах ръкави!изрязах плата като от всички страни го оставих с по 5 см.по дълго(защото извивките и гънките прибират доста плат).започнах с хелметекса-залепих до там кудете започват извивките и гънките и го изсуших за по бързо с сешоар.след 2-3 часа беше залепнало добре и започнах с ц200-правиш разреден с вода разтвор на лепилото,мажеш по кората за кит и след няколко минути като изсъхне мажеш с чисто лепило и почваш да придърпваш плата(понеже гънките са вдлъбнати а лепилото не лепи на секундата).аз лично взех една игла с конец и там където трябваше да се натиска приших с два бода за да държи и така 2-3 часа!оставих го да изсъхне 1 ден и след като беше готово хванах бабата та го приши в всички краища.после обратната процедура за тавана го залепих с хелметекс!сега е много добре-поне на мене ми харесва-врътнята е много голяма но си заслужава ефекта!предупреждавам -ако някои няма нерви да не се захваща !пожелавам успех на всички които имат смелоста да започнат претапицирането-ако имат някакви въпроси да питат!надявам се да помогна на някои с това